Oda Sangvik Abrahamsen scoret halvparten av de 24 målene scoret mot MHI torsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Håper det varer

  Nicolai Prebensen
  19. jan 2018
  10:48
MHI 1 - Søgne HK 16-24 (8-11), kvinnenes 4. divisjon, Mamndalshallen.

- Vi fortsatte som mot Giv Akt sist helg og vant overbevisende mot hjemmelaget torsdag kveld. Oda Abrahamsen scoret fem må på straffe og hadde syv spillermål, med andre ord hadde hun halvparten av scoringene i går, sier trener Egon Lerøy til N247 fredag morgen.

Han forteller videre om en bevisst satsing på forsvar.

Fokus
- Vi har gjennom hele sesongen spilt godt i angrep og har scoret mange mål. Forsvaret har derimot vært svakt og i en måneds tid nå har vi hatt et sterkt fokus på å stenge igjen bak. Det har vi klart og når Eline (Snaprud Simonsen, red. anm.) står som en vegg mellom stengene, samtidig som søsteren Camille scorer tre mål og spiller sterkt i forsvar, blir vi tøffe å slå, fortsetter han.

Lerøy berømmer også Malin Øydne Danielsen som strekspiller og fem nettkjenninger torsdag.

- Kollektiv seier
- Når det er sagt var dette en kollektiv seier. Håndball er et lagspill og vi blir aldri bedre en det svakeste leddet. Det sier sitt om seieren i går kveld. Jeg håper vi klarer å holde på denne formtoppen, avslutter han.

4. divisjonslaget ligger nå på en femteplass på tabellen, ni poeng bak ledende Grindheim med en kamp mindre spilt enn serielederen. Neste hjemmekamp er førstkommende søndag mot Borhaug i Tinntjønnhallen klokken 17.40.

Eline Snaprud Simonsen fortsetter å imponere i målet til Søgne-kvinnene. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no