Pressemelding
Ansettelsesutvalget tilrår at Tine Sundtoft tilsettes som fylkesrådmann i Agder fylkeskommune fra 1. januar 2020 (Foto: VAF)

Anbefaler Tine Sundtoft som fylkesrådmann

  Nicolai Prebensen
  19. jan 2018
  09:48
Ansettelsesutvalget tilrår at Tine Sundtoft tilsettes som fylkesrådmann i Agder fylkeskommune fra 1. januar 2020 og etter nærmere avtale tiltrer som prosjektleder for å lede fusjons- og omstillingsprosessen.

Et enstemmig ansettelsesutvalg sender i dag over sin innstilling til fellesnemnda til møte 29. januar 2018 i saken om tilsetting av prosjektleder/ fylkesrådmann.

Ni søkere
Som tidligere informert om var det ni søkere til stillingen. Fem søkere har vært inne til intervju i regi av ansettelsesutvalget. I finalerunden gjenstod tre kandidater som alle har gjennomført personlighetstest, evnetester og har presentert et definert case for ansettelsesutvalget. For to av kandidatene er det i tillegg innhentet referanser. Ansettelsesutvalget satt ved intervjuprosessens avslutning igjen med to sterke kandidater til stillingen.

Totalvurdering
I en totalvurdering av test, intervju og referanser konkluderer ansettelsesutvalget med at Tine Sundtoft er den som rangeres høyest av disse to og foreslåes derfor ansatt.

Ansettelsesutvalget har bestått av Inger Johanne Engmark, Klaus Allan Eide, Terje Damman, Gro Bråten og Tore Askildsen.

I henhold til reglement for fellesnemnda er det denne som er tillagt ansettelsesmyndighet for prosjektleder/ fylkesrådmann.
Sist oppdatert 19.01.2018 klokken 09:56 av Nicolai Prebensen

Tine Sundtoft er anbefalt ansatt som fylkesrådgiver i Agder fra 1. januar 2020. (Foto: Even Haldorsen/VAF)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no