Øystein Tjomsland er i ferd med å skape en nye seiersmaskin av rang. Søndag kveld tok Magnums Othello sin sjette strake seier, og forblir ubeseiret i Søgne-trenerens regi. (Foto: Arnfinn Roaldsøy)

Tjomslands seiersmaskin utklasset konkurrentene

  Nicolai Prebensen
  15. jan 2018
  14:00
Av Richard Ekhaugen, Sørlandets Travpark

Øystein Tjomslands Magnums Othello fortsetter å imponere. Søndag tok 5-åringen sin sjette strake seier, og forblir ubeseiret i regi hjemmetreneren. 

Søgne-trener Øystein Tjomsland måtte se seg langt tilbake ved målpassering for å få øye på konkurrentene 40-50 meter bak. Etter å ha trent frem årets mestseirende hest i Norge i 2017, El Viktor, er Tjomsland i ferd med å skape nok en vinnermaskin av rang. Da den argeste konkurrenten, Hommes Ferrari, galopperte i den siste svingen satte sørlandstreneren en voldsom fart på sin hest nedover oppløpet, og konkurrentene ble gjort til statister.

- Vidunderlig
- Det er jo vidunderlig å se på!, utbrøt løpsreferent Ola Slåtsveen ved målgang.

Vinnertiden 1.28,4/2160 meter var sterk årstiden tatt i betraktning, og attpåtil ny rekord for Magnums Othello.

- Magnums Othello er en voldsom traver. Nå har han fått bra med trening og utviklingen er positiv. Det beste løpet han har gjort gjorde han nå, så dette er en hest som har et veldig interessant år foran seg, mente fjorårets champion på Sørlandets Travpark.

Øystein Tjomsland er i ferd med å skape en ny seiersmaskin. (Foto: Ivar Eidsaa, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no