- Dette var noe helt annet

Søgne HK - Giv Akt 31-22 (13-10), kvinnenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.
- Noe helt annet enn hva vi har prestert i forsvar tidligere i sesongen. I dag satt det som det skulle og vi hadde full kontroll på ett av topplagene i divisjonen. Dette var moro, sa trener Egon Lerøy til N247 etter søndagens seriekamp på hjemmebane.
De første femten minuttene av kampen stod keeper Eline Snaprud Simonsen som en vegg og allerede i de syv første spilleminuttene hadde hun fem kvalifiserte redninger som førte til at hjemmelaget komfortabelt gikk opp i en 5-0 ledelse.
Personlige feil
Bortelaget var preget av mange personlige feil og etter halvspilt førsteomgang ledet hjemmelaget 7-2. Giv Akt 1 kom noe tilbake ut over i omgangen og til pause var stillingen 13-10.
I andre omgang var Søgne-damene det førende laget og hadde full kontroll på kampen. Det var aldri tvil om at hjemmelaget ville gå seirende ut av Tinntjønnhallen søndag. En sterk seier, noe trener Lerøy understreket.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Egon Lerøy ser spent ut, men søndag hadde laget hans full kontroll på bortelaget. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Har rotet
- Vi har rotet i forsvar hele sesongen, angrepet har vært bra og i dag var vi best både i forsvar og angrep. Nå er vi der vi skal være og holder dette fremover blir vi vanskelige å slå, sa han.
Oda Sangvik Abrahamsen scoret ni av Søgnes 31 mål. Christine Hægeland Larsen scoret syv. Damelaget ligger nå på femteplass på tabellen med 14 spilte kamper og 16 poeng. Våg 2 leder serien med 26 poeng og samme antall kamper spilt. Neste hjemmekamp er 21. januar klokken 17.40 mot Borhaug i Tinntjønnhallen.
Oda Sangvik Abrahamsen bryter gjennom Giv Akt forsvaret og scorer ett av sine ni mål i kampen. (Foto: Nicolai Prebensen)
Christine Hægeland Larsen bryter gjennom Giv Akt forsvaret. (Foto: Nicolai Prebensen)