President Einar K. Bjelland i Søgne Lions er blant dem som lørdag er ute i bygda og hjelper deg med å bli kvitt fjorårets juletre. (Foto: Nicolai Prebensen (arkiv).)

Ikke kvitt juletreet enda?

  Nicolai Prebensen
  12. jan 2018
  17:04
Lørdag har du sjansen til å bli kvitt juletreet ditt, og det nesten uten å løfte en finger. Tradisjonen tro henter Søgne Lions juletrær i nesten hele bygda den andre lørdagen i januar, og de gjør det for å hjelpe andre. 

- Vi henter juletrær fra klokken 10.30 og utover, sier Ted Abramsen i Søgne Lions. 

- Til veien
- Folk må sette treet ut til veien, for eksempel der de normalt setter ut søppelkassa. Vi tar med oss de trærne som står lett synlig fra veien, og kommer ikke til å ringe på dørene. Trærne blir tatt med til gjenvinninga på Høllen Vest, hvor de blir tatt hånd om på en miljømessig riktig måte, sier han.

For å støtte Lions henger du en pose med et selvvalgt pengebeløp på treet. Alternativet er å sende et beløp til konto nummer 3090 13 77622 som takk for hjelpen.

Alle som har fått lapp i postkassa eller synlig lapp på postkassestativet får besøk av medlemmene lørdag.

Støtter lokale og internasjonale prosjekter
- Vi vil gjerne understreke at alle slike bidrag til Lions blir videresendt til humanitære og samfunnsnyttige prosjekter. Vi har lang tradisjon for å støtte lokale prosjekter i Søgnes mangfoldige foreningsliv. I tillegg støtter vi nasjonale og internasjonale prosjekter og hjelpearbeid ved naturkatastrofer, avslutter Abramsen.

Områdene Søgne Lions henter inn juletrær lørdag er vestover til Lohne og til Sørskog/Ausvigheia, østover til Tofteland, Stausland, Langeneskilen og videre nordover til Vedderheia. Lions avgrenser innhentingen ved kystlinja.

Lørdag har du sjansen til å bli kvitt juletreet ditt. Einar og de andre medlemmene i Søgne Lions henter det hjemme hos deg, og de ber bare om en liten slant for jobben som igjen kommer andre til gode. (Foto: Nicolai Prebensen (arkiv).)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no