Store trafikkproblemer på E39 mot Mandal. Flere vogntog står bom fast. Her mellom Valand og mandal. (Foto: Espen Sand, Lindesnes Avis)

Flere vogntog stod fast på E39: Stoppet alle tunge kjøretøy på E39

  Nicolai Prebensen
  10. jan 2018
  16:11
Klokken 19.47: Statens vegvesen stoppet nå alle store kjøretøy på E39 i Lyngdal og på Rige i Kristiansand. Der ble det sjekket om disse var godt nok skodd, sa leder for kjøretøyenheten i Statens vegvesen i Vest-Agder, Morten Nilsen til fvn.no onsdag kveld.

Klokken 19.30, E39 vest: Trafikkoperatør Stian Molteberg sier til fvn.no at alle veier nå skal være åpne.

Klokken 19.12. Lindesnes’ reporter melder klokken 19.05 at Vatnebakkene nå skal være ryddet for vogntogene, og at trafikken går sakte framover mot Kristiansand i østgående retning forbi Døle bru.

Kø i begge retninger ettersom vogntog også står fast i bakken opp mot avkjørselen til Hålandsveien, mellom Aurebekk og Valand. (Bildet under).

Artikkelen fortsetter under bildet.
E39 mellom Aurebekk og Valand onsdag kveld. (Foto: Espen Sand, Lindesnes Avis).

Klokken 18.55, E39: En N247 leser forteller om store problemer og svært glatte veier mot Mandal. Akkurat nå er E39 stengt mellom Aurebekk og Valand.

- Vi snudde ved Valand og kjørte om Harkmark. Fylkesveiene er ikke brøytet og den omkjøringen er ikke å anbefale akkurat nå, sier innringeren.

Klokken 17.57, Vatnebakken E39: Politiet melder at to vogntog står fast i Vatnebakken. Det er snø, og glatt på stedet. Europaveien er midlertidig stengt grunnet bilberging.

Klokken 16.00
får vi inn meldinger om et trafikkuhell i Nodelandsbakken. I følge tipser skal en tilhenger etter en personbil ha fått sleng og truffet en personbil i motgående kjøreretning. Tipseren forteller at det ikke ser ut som om det er noen personskade forbundet med uhellet.

Meteorologene melder om kraftig snøvær de neste timene. Imidlertid skal dette gå over til sludd senere onsdag kveld da temperaturen skal stige et par grader. Det blir glatt utover ettermiddagen og kvelden.

Sist oppdatert 10.01.2018 klokken 21:16 av Nicolai Prebensen

Tangvall klokken 16.35 onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no