Morten Lossius (i blått og hvitt) får gjennomgå av en Farsund-spiller i Tinntjønnhallen lørdag ettermiddag. (Foto: Roar Tolfsen)

Håndball: Tap og seier for seniorene

  Nicolai Prebensen
  06. jan 2018
  18:54
Søgne HK - Farsund IL 18-24, (8-11), herrenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.
- Vi var ikke helt på i dag og spillet var det jeg vil kalle opp og ned. De dro i fra, og vi hentet dem opp igjen. Så dro de i fra igjen og det var i grunnen slik kampen gikk, sier lagleder Jan Lia Ekaas til N247 etter kampslutt.

- Hadde 2. omgangen var i 40 minutter kunne vi ha slått dem, for mot slutten av kampen var vi inne på noe. Slik er det jo bare ikke, og når skuddene ikke sitter helt, taper vi kampen, fortsetter han.

Torstein Lia Stålesen var mestscorende spiller for hjemmelaget med åtte mål. Søgne-herrene ligger på femteplass på tabellen med 11 spilte kamper og 11 poeng. På tabelltopp ligger Randesund 3 med 18 poeng og 11 kamper spilt.

Neste hjemmekamp for herrene er 17. januar mot Otra. Kampen spilles i Tinntjønnhallen klokken 21.00.

Komfortabel seier
Søgne-damene spilte også seriekamp borte lørdag ettermiddag og gikk tidlig i ledelsen mot Farsund 2. Etter ni minutters spill var ledelsen 3-8 og etter det lå damene i ledelsen 
resten av kampen som til slutt endte med en komfortabel seier 28-34.

Oda Sangvik Abrahamsen scoret 13 mål, mens Helene Bakken nettet åtte. 4. divisjonslaget ligger på sjetteplass på tabellen med 14 poeng og en kamp mindre spilt enn serieleder Giv Akt 1 som topper tabellen med 22 poeng.

Nest hjemmekamp for damene er mot serielederne i Tinntjønnhallen 14. januar klokken 14.20. 
Sist oppdatert 06.01.2018 klokken 19:52 av Nicolai Prebensen

Torstein Lia Stålesen var Søgnes mestscorende med åtte nettkjenninger mot Farsund lørdag ettermiddag. (Foto: Roar Tolfsen)

- I ettermiddag satt ikke skuddene slik de skulle, sa lagleder Jan Lia Eikaas etter kampen i Tinntjønnhallen lørdag. (Foto: Roar Tolfsen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no