Songdalen Fjellsprengning har solgt 90.1 prosent av aksjene i selskapet til Vestfold Fjellboring AS etter 26 års drift. (Foto: Songdalen Fjellsprengning AS)

Songdalen Fjellsprengning AS er solgt

  Nicolai Prebensen
  05. jan 2018
  19:37
- Det kommer snart en veibygging her i distriktet og skal vi ha mulighet til å bli med på den jobben må vi bli mye større. Det er ingen dramatikk i dette og vi vil fortsette som før, sier daglig leder i Songdalen Fjellsprengning, Trond Werner Johnsen til N247 fredag kveld.

Det var Vestfold Fjellboring AS som tidligere fredag sendte ut en pressemelding om at selskapet har kjøpt 90,1 prosent av aksjene i det Songdalen-baserte selskapet.

Johansen beholder 9.9 prosent av aksjene i selskapet etter oppkjøpet.

- Gleder oss
- Vi kjenner Songdalen Fjellsprengning AS godt fra flere års samarbeid. Vi gleder oss til å få 23 ansatte med god fagkunnskap inn under vår felles paraply, skriver daglig leder Oddbjørn Røed, i Vestfold Fjellboring AS i pressemeldingen.

- Oppkjøpet er i tråd med Vestfold Fjellboring AS og Nordisk Bergteknikk AB sin strategi om videre vekst. Etter vår mening ligger Songdalen Fjellsprengning AS svært fordelaktig til geografisk for kommende prosjekter de neste årene, fortsetter Røed.

Om selskapet
På hjemmesiden til det Vestfold-baserte selskapet skriver bedriften om seg selv:

I løpet av 50 år i bransjen, har Vestfold Fjellboring etablert seg som en etterspurt spesialist innen boring og sprengning. Vi er engasjert i ulike prosjekter for en lang rekke kunder i både inn- og utland.

Vi har vært på oppdrag i Sri Lanka, Tanzania og Benin, men hovedvirksomheten vår er i Norge og Sverige. Felles for alle prosjekter vi gjennomfører er vårt høye kundefokus og vår gode gjennomføringsevne samt fokus på kvalitet. Vi har vært sertifiserte innen ISO-9001 siden 1998.

Våre kunder omfatter alt fra de store riksentreprenørene til mindre, lokale entreprenører. 

Vi utfører fjellboring og sprengning i forbindelse med alle typer anlegg og prosjekter, blant annet veianlegg, damanlegg, pukkverk, vindparker, grøfter, industritomter, bolig-, hytte- og garasjetomter.

Vi er 35 ansatte og er lokalisert på Nordre Kullerød i Sandefjord.

- Det er ingen dramatikk i dette. Vi fortsetter som før, sier daglig leder i Songdalen Fjellsprengning AS, Trond Werner Johnsen til N247 fredag kveld. (Foto: Songdalen Fjellsprengning AS)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no