Søgne FKs G12, med trenerne Roger Vassnes og Roger Aamodt henter tomflasker hjemme hos deg førstkommende tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- I dag kommer vi!

  Nicolai Prebensen
  09. jan 2018
  15:50
- Dopapir hadde ikke guttene lyst til å selge, da ble det flaskeinnsamling i stedet, sier Roger Aamodt, hovedtrener for Søgne FKs G12 til N247 torsdag kveld.

Da var han og medtrener Roger Vassnes, samt spillerne samlet på en iskald Tinntjønnbane til fotballtrening.

Tre boligfelt, og litt til
- Vi starter klokken 18.00 tirsdag kveld og fordeler oss ut til Eikeheia, Stokkelandsskogen og Vedderheia. Vi banker på dørene og guttene ber pent om tomflasker. Hvor lenge vi holder på er ikke bestemt enda, men dette er spreke gutter så de kommer nok til å løpe fra dør til dør. Blir vi ferdige fortsetter vi andre steder i bygda, forteller Aamodt videre.

Bakgrunnen er NørhalneCup Kristi himmelfartshelgen til våren. En fotballcup de 12 spillerne samt trenere og støtteapparat gjerne vil være med på.

- Koster
- En slik reise koster penger og vi mener at det er viktig at spillerne selv bidrar slik at de blir en del av prosjektet. Hvis foreldrene står for reise og opphold blir det litt for lettvint. Derfor skal de selv gjøre jobben, slik at de får et eierforhold til turen, og ikke minst vil en slik dugnad gjøre godt for lagmoralen. Vi foreldre skal selvsagt støtte opp om prosjektet og stiller mannsterke med biler, bilhengere og en god slump pågangsmot og godt humør.

- Vi håper at guttene blir tatt godt i mot tirsdag kveld, og vi blir ekstra glade hvis hyggelige sambygdinger har samlet sammen en pose tomflasker eller to til guttene når de kommer, fortsetter han.

Det er mange dører som skal bankes på førstkommende tirsdag, og de 12 spillerne sier selv at de er klare for en langspurt denne kvelden. De ser for seg en heftig treningsrunde mellom husene.

- Klart vi er klare, sier de unisont.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Første flaske i havn under treningen på en iskald Tinntjønnbane torsdag kveld. (Foto Nicolai Prebensen).

Laget har i tillegg til selve dørbankingen også en annen løsning før og under innsamlingsaksjonen.

Hentetjeneste
- Vi rekker ikke over hele bygda på en kveld, men vi har et eget team som sitter «standby» tirsdag, klare til å rykke ut for å hente tomflasker. Send en SMS til Linn Hege på telefon 957 75 710, gjerne på forhånd, så rykker teamet hjem og henter flaskene hjemme hos deg, avslutter treneren.
Sist oppdatert 09.01.2018 klokken 21:25 av Nicolai Prebensen

Spillerne lover å gi alt under innsamlingen tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no