Bjørnemyr Tara får et velfortjent klapp på baken av kusk Johan Kringeland Eriksen etter seier på hjemmebane under fjoråret. (Foto: Hesteguiden.com)

Trente frem årgangstopp – nominert til gjev pris

  Nicolai Prebensen
  04. jan 2018
  13:59
Av Richard Ekhaugen

Anne Marie Horrisland fra Nodeland har trent frem kaldblodshesten Bjørnemyr Tara til å bli en årgangstopp i Norge. Nå er hesten nominert til gjev pris under Hestegallaen i Agder på Sørlandets Travpark lørdag 3.februar.

Den unge amatørtreneren Anne Marie Horrisland har gjort en fremragende jobb med å forme kaldblodshoppa Bjørnemyr Tara til noe helt spesielt. Hoppa har vunnet tre løp i sin debutsesong og kvalifisert seg til finalene av så vel Hoppekriteriet som Oaks, to av de største løpene for de tre år gamle hestene. Så godt har hoppa gjort det at Bjørnemyr Tara nå er nominert i kategorien «Årets 3-årige kaldblodshest» under den årlige Hestegallaen i Agder som finner sted på Sørlandets Travpark lørdag 3.februar.

Som vanlig
Også Søgne-trener Øystein Tjomsland er, nær sagt som vanlig, nominert i flere kategorien. Årets champion på Sørlandets Travpark er nominert i kategorien «Årets trener», og har også trent frem Eikfaksen, Eikronja, Sjø Gull, Sjø Vinn og Sjø Kongen som alle er nominerte til priser. 

Det er de lokale travlagene som sammen med en ekstern jury stemmer frem vinnerne av de ulike prisene. 

Øystein Tjomsland er i ferd med å vokse seg like stor som legenden Ove Wassberg han hedret ved å vinne hans æresløp i Bergen i 2017. (Foto: Hesteguiden.com)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no