De 28 leilighetene blir liggende i etasjene over næringslokalene og får en stor felles takterrasse over butikkene. (Foto: Tangvall Terasse AS/Folk)

Boligmarkedet i Søgne: Legger ut 28 nye leiligheter på Tangvall

  Jon Aamodt
  05. jan 2018
  10:29
I februar starter salget av 28 nye leiligheter i prosjektet Tangvall Terasse. Utbygger er Tangvall Terasse AS som er eid av Søgne Eiendom, bestående av familien Bestul og BRG Eiendom. 

- Dette er første byggetrinn etter etablering av butikkene på gateplan. På sikt skal området utvikles med totalt 70 leiligheter i tillegg til næringslokaler. Vi håper å komme igang med byggearbeidene høsten 2018 og forventer ferdigstillelse av de første leilighetene vinteren 2019/2020, sier eiendomsmegler Ole Kristian Kristiansen i EiendomsMegler 1 til N247. 


Søgnes sentrum
Kristiansen sier det er en tendens at flere voksne velger å flytte til Søgne for å komme nærmere barn og barnebarn som allerede er etablert i Søgne. Han har også erfaring fra at få velger å flytte fra Søgne til Kristiansand, men heller velger å flytte internt i Søgne.

- Det som er sikkert er at Tangvall nå er forankret som Søgnes sentrum og ansees som populært både for eksisterende beboere i Søgne og også for mange fra Songdalen og tilflyttere fra andre kommuner. Det er litt tidlig å si hvilken innvirkning ny vei og nytt skolesenter vil ha på det lokale boligmarkedet, men vi antar at det har en positiv effekt nå som plassering og bygging er bestemt, sier megleren. 

Hage på taket
Leilighetsbygget Tangvall Terasse vil bestå av leiligheter fra 50 til 130 kvadratmeter. Første boligetasje er på taket til REMA 1000 og elektrokjeden Power. Det skal etableres et stort felles uteareal på taket over butikkene. Under bakken er det parkering både for leiligheter og næringsvirksomheten. 

- Vi starter markedsføring av boligene i disse dager og forventer å ha alt klart til salgstart når vi kommer til februar, sier Kristiansen. 


Leilighetene i Tangvall Terasse legges trolig ut for salg i løpet av februar . (Foto: Tangvall Terasse AS/Folk)

- Det som er sikkert er at Tangvall nå er forankret som Søgnes sentrum og ansees som populært, sier Ole Kr. Kristiansen i EiendomsMegler 1. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no