Rektor Elin Rekve ved Tangvall skole inviterte sammen med resten av staben samtlige elever tilknyttet Tangvall skole til grøtfest i gymsalen torsdag formiddag. (Foto: Jon Aamodt)

- Alle ansatte bidrar

  Jon Aamodt
  21. des. 2017
  13:41
- Dette er en tradisjon som har holdt på minst 10 år og som jeg overtok da jeg begynte som rektor, sier Elin Rekve ved Tangvall skole. 

Sammen med alle ansatte ved skole inviterte hun samtlige 192 elever til grøtfest i gymsalen torsdag formiddag. 

- Imponert over de ansatte
- Vi serverer grøt med tilbehør og saft til alle elevene. Tidligere ble det bruk legoklosser eller viskelær i stedet for mandel, men det var ikke alltid like populært å få et viskelær i grøten, så nå har vi heller satt et kryss under noen av tallerkenene, sier hun. 

Det var valgfagselevene ved sal og scene som stod for underholdningen og lærer Andreas Haugen sa til N247 at eleven vil opptre med både dans og musikalske innslag. 

- I tillegg skal elvene fra Nygårdsgruppa vise en musikkvideo de har laget til sangen «Tenn et lys», sier Haugen.

- En dag å huske
- Alle elever tilknyttet Tangvall skole samles her i dag, og vi har lyst til gi elevene en dag de skal huske, sier lærer Asle Kregnes til N247.

Sist oppdatert 21.12.2017 klokken 14:13 av Jon Aamodt

Det var elevene fra sal og scene som stod for underholdningen på grøtfesten ved Tangvall skole. (Foto: Jon Aamodt)

Retktor Elin Rekve var imponert over alle ansatte som bidrog til å lage en flott ramme rundt arrangementet for alle skolens elever. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no