Her er sparken i bruk

  Nicolai Prebensen
  21. aug. 2013
  21.03
Etter litt "detektivarbeid" i bygda var det kjapt å finne ut hvem som stod bak byggverket som har stått på Høllebrygga i dag onsdag. Steinar og Odin Monsen var heller ikke vonde å be da både Fedrelandsvennen og N247 ba pent om en demonstrasjon. Odin stilte opp i badetøy og far Steinar dro sønnen med "Snorkel III".

Det var i fjor sommer at familien Monsen så et lignende skaperverk på nettet og i løpet av en kort ettermiddag ble "sparken" bygd. Den ble testet ut over sommeren og fungerte som et skudd som vannsportaktivitet for søskenflokken Signe, Håkon og Odin. Imidlertid fikk sparken litt for mye juling i bølger av Håkon (22) i år, og "bunnplata" av finer knakk sammen. Gode råd var dyre, og lokale helter på Gyli Plast trådte oppfinnsomt til og bygde ny. Dermed ble bedriften hovedsponsor for byggverket.

Demonstrasjonsturen gikk fra Høllebrygga til Skarpøya og tilbake. Odin stod støtt helt til far Monsen begynte å kjøre i sirkel. - Nå tipp han, sa Steinar, og fikk rett (Bildet t.h.). - Vannet var litt kaldt, men slett ikke avskrekkende sa 14- åringen. 

Nå skulle egentlig N247 presentere en video fra farkosten, så hvis noen finner et "GoPro" kamera et sted på Høllefjorden kan vi kanskje vise den videoen også.

Vi takker fam. Monsen for sporty å stille opp.
Sist oppdatert 21.08.2013 klokken 21.31 av Nicolai Prebensen

Når far kjører i sirkel er det umulig å holde seg på sparken. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no