Vennegjengen som inviterte til fotballcup og fikk for mange påmeldinger. Navnene rakk vi aldri å få. Dommeren (bak til venstre) ville ha i gang kampen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Måtte avvise tre lag

  Nicolai Prebensen
  17. des. 2017
  18:08
- Det skjer litt lite her på Nodeland i denne perioden og en kamerat og meg selv satt i sommer og funderte på om vi skulle lage en fotballcup. Slik ble det og vi tenkte at 12 lag var bra. Det meldte seg på 19 lag, og da måtte vi takke nei til tre, sier Tobias Thomsen i Pølsebua FC til N247 søndag ettermiddag.

Hele vennegjengen er med og arrangerer fotballcupen og et eventuelt overskudd faller tilbake på gjengen.

Flere cuper
- Nå gjør vi ikke dette for å tjene penger. Blir det noe igjen tenker jeg at vi legger noe til side til kommende cuper, for dette vil vi gjøre mer av. Til nå i dag har arrangementet gått på skinner og resten av dagen skal bli akkurat likedan. Vi startet klokken 10.00 i dag morges og regner med at vi er ferdige rundt klokken 20.00 i kveld. fortsetter Thomsen.

Han forteller at de ikke hadde tro på en så høy deltagelse.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Pølsebua FC under kamp i Nodelandshallen søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Kjempegøy
- Det går en cup i Gimlehallen i dag, og vi hadde regnet med at de fleste ville velge den. Nå ble det ikke slik og vi synes dette er kjempegøy. Vi har lag fra Songdalen, Kristiansand og Lillesand. Her foregår alt på en bane, og er kompakt og fint. Nodelandshallen passer perfekt til denne typen arrangementer, avslutter han og kaster av seg overtrekksdressen og løper ut på banen sammen med kameratene i Pølsebua FC.

Tobias Thomsen og kameratgjengen i Pølsebua FC inviterte til cup og fikk for mange påmeldte lag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no