- Forbannet irriterende

Søgne HK - Grindheim 23-27 (13-14), kvinnenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.
Siste seriekamp før juleferien endte i et tap for Søgne HKs kvinner lørdag ettermiddag. En kamp som lett kunne ha endt ut med seier for hjemmelaget dersom et høyt antall tekniske feil hadde blitt luket bort.
Feilpasninger
Et titalls regelrette feilpasninger og fomlinger med ball koster dyrt, og ga laget fra Byremo mange gratissjanser som ofte ble stoppet av en til tider svært god Eline Snaprud Simonsen mellom stengene. Uten henne kunne tallene sett mye styggere ut.
Gjestene var stort sett i ledelsen med ett eller to mål gjennom kampen, men med ti minutter spilletid igjen lå lagene likt på stillingen 20-20. Igjen begynte hjemmelaget å fomle og de siste minuttene dro gjestene fra Byremo fra.
Når det er sagt spilte Søgne-kvinnene en god kamp utenom sløseriet. Med tanke på at laget ikke har spilt sammen mer enn i tre måneder tegner dette bra. Grindheim deler toppen av tabellen sammen med Våg 2 og er gode både i forsvar og angrep.

Artikkelen fortsetter under bildet
Frimerke med et smil: Grindheims nummer tre, Line Telhaug scoret seks mål på tross av at hun hadde frimerke på seg i store deler av kampen. Her er det Tone Marie Usland som passer på gjesten fra Byremo. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Irriterende
- Det er forbannet irriterende. Tekniske feil er det eneste en trener ikke kan gjøre noe med. Selv om vi trener på bevegelig ball på hver eneste trening får vi for mange balltap i dag. På treningen har vi ingen, og jeg skjønner ikke hvorfor de kommer i kamp, sa trener Egon Lerøy til N247 ved kampslutt.
Nå tar spillere og trenere juleferie før serien igjen starter i januar.
Syvendeplass
Mestscorende for Søgne lørdag var Oda Sangvik Abrahamsen med seks mål mens Helene Bakken scoret fem. Søgne HKs kvinner ligger på syvendeplass på tabellen med 12 poeng på 12 kamper. Øverst  ligger Våg 2 og Grindheim med 22 poeng og 13 spilte kamper.
Trener Egon Lerøy tar "timeout" etter 20 minutter i 1. omgang. Lettere irritert over de unødige balltapene til spillerne. (Foto: Nicolai Prebensen)