Det var en klarinett-trio som innledet underholdningen da Søgne skolekorps hadde sin juleavslutning onsdag kveld. (Foto: Jon Aamodt)

Juleavslutning for Søgne skolekorps

  Jon Aamodt
  13. des. 2017
  20:11
Musikantene i Søgne skolekorps arrangerte onsdag kveld sin juleavslutning hvor familie, venner og andre musikkinteresserte var til stede. 

- Vi markerer slutten på sesongen med en samling der vi får vist oss frem og deler ut medaljer og andre utmerkelser, sier korpsets leder Bjørn Tore Kjær til N247.

En bortimot fullsatt gymsal på Tangvall skole fikk se både aspiranter og juniorer fremføre stykker de har øvd på siste året. Kjær forteller at rekrutteringen stor sett har vært bra med et lite unntak for det siste året hvor det er noe færre nykommere enn ellers. 

- Vi er godt representert i vestbygda, men kan gjerne ha flere medlemmer fra Nygård og Langenes, sier lederen. 

De yngste viste vei
Kvelden startet med musikk av en klarinett-trio før aspirantene viste hva de har lært. Juniorene fulgte opp med sin egen opptreden før loddsalg og tombola overtok publikums oppmerksomhet. 

Korpsets veteraner fikk anledning til å vise seg frem noe senere i programmet. De skal også underholde på Tangvall i førjulstiden og spiller for julehandlende både torsdag kveld og siste søndagen før julaften.

Selger lodd til lekehytta
Skolekorpset har sin egen stand på Tangvall hvor det selges lodd på den flotte lekehytta de har fått laget.


- Loddsalget går veldig bra, men det er mange lodd som skal selges, men så har vi jo satt av litt tid før gevinsten skal trekkes, avslutter lederen av Søgne skolekorps. 

Familie og venner møtte tallrikt opp da skolekorpset hadde sin juleavslutning på Tangvall skole. (Foto: Jon Aamodt)

Loddslag og tombola hører med når skolekorpset samles til juleavslutning. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no