Ninette Berg håper mange vil besøke juleshowet på Åros ridesenter søndag og inviterer barn og unge til å prøve gratis ponniridning. (Foto: Arkiv:Nicolai Prebensen)

Juleshow på Åros ridesenter

  Jon Aamodt
  13. des. 2017
  21:15
Søndag 17 desember fra klokken 15.00 til 17.00 arrangeres stort juleshow på Åros ridesenter. 

- Det er barn og ungdom som rir hos oss til vanlig som lager til dette showet. Her blir det masse flott oppvisning, sier Ninette Berg til N247. 

Hun forteller at hestene skal være med både på «bøttelek» som er hestevarianten av stolleken og de skal vise hva de kan i dressur. Et nummer som er nytt i år er en danseoppvisning der dansere fra FSC på Tangvall deltar og danser zumba i et show med egen koreografi for hestene, 

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Det er Evelyn Teigen som har ansvaret for dansen og hun hvar vært med å lage koreografien sammen med Laila Rudi Aanensen som er FSCs zumbainstuktør, sier Berg. 

Showet får også besøk av Søgnes verdensmester Lona Sneve som vil vise fram sin nye islandshest og vise litt om forskjellen på islandshest og de hesterasene vi vanligvis finner på ridesenteret.

- Etter showet blir det også gratis ponniridning for alle som har lyst til å prøve. Dette er et show hvor alle er velkommen. Vi vil gjerne vise hvilke tilbud vi har til barn og unge, sier Berg og legger til at det er gratis inngang til forestillingen. 
Sist oppdatert 15.12.2017 klokken 12:51 av Jon Aamodt

Det bil bli masse underholdning på Åros ridesenter søndag når årets juleshow går av stabelen. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no