Reportasjen om julebordet der gjestene ble verter er lest over 50.000 ganger før fire døgn er gått etter publiseringen. På bildet: Rallyførerne Ludvig Hunsbet og Mads Østberg som julenisser under julebordet. (Foto: Pål Try)

Enorm respons etter uvanlig julebord

  Jon Aamodt
  12. des. 2017
  15:13
Julebordsgjestene som ble verter for de 100 spesielt inviterte gjestene på julebordet til Try Rør, Team Try & Frustøl, Rune Hægeland og Entreprenør Frustøl sist fredag, var udelt positive til den uvanlige festen. Reportasjen N247 lagde om hendelsen har også fått enorm respons hos leserne. 


Kort tid etter at reportasjen ble publisert på våre nettsider «kokte» nettsiden og den voldsomme interessen medførte kø for å få tilgang til artikkelen. 

Vist over 52.000 ganger
Litt over ett døgn etter publisering var reportasjen og videoen vist over 40.000 ganger. Det betyr i korthet en ny visning hver 3. sekund i over 30 timer. Tirsdag morgen, tre og et halvt døgn etter den ble vist første gang, er reportasjen vist tett på 52.000 ganger. Da sier det seg selv at saken har fått oppmerksomhet langt utenfor Søgnes grenser og i redaksjonen har vi fått tilbakemeldinger fra nord og sør av lesere som roser initiativet til arragørene. 

- Du må ta med deg den maskinen jeg kan se på og komme og besøke meg på hjemmet, for den filmen vil jeg se. Det var beskjeden en av våre lesere fikk fra sin godt voksne mor som bor på en av bygdas institusjoner. 

- Et fantastisk tiltak som flere rundt i landet gjerne kan kopiere, skriver en av N247s lesere i en kommentar til det uvanlige julebordet. 

Arne og Bjøro Håland var invitert til å underholde samtlige gjester. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no