Elevene i arbeidslivsfag ved Tangvall skole har selv laget ting som ble solgt på elevenes julemarked. Halvparten av pengene gir de til Frelsesarmeens julegryte. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)

Nesten 5000 kroner fra elevenes julemarked til Frelsesarmeens julegryte

  Jon Aamodt
  11. des. 2017
  19:53
- Da vi tømte julegryta på Coop Mega på fredag lå det to konvolutter fra elever på Tangvall skole.  De inneholdt nesten 5000 kroner  til sammen. sier Ted Abramsen i Søgne Lions til N247.
 
Han er imponert over den fantastiske gaven fra elevene ved Tangvall skole og legger til at det at ungdommene velger å støtte denne saken vitner om et aktivt samfunnsengasjement og en beundringsverdig omsorg. 


- Det er en enorm motivasjon for oss som står ved grytene. Dette var med på å gi julegryta ei veldig god uke, med til sammen 18.182 kroner. Totalt har vi nå passert 29.000 kroner og ligger mer enn 5.000 kroner over fjoråret så langt. Vi takker alle giverne for støtten til Frelsesarmeens arbeid.

- Så håper vi at alle som har lyst til å gi, rekker bortom gryta før jul. Lørdag står vi på Kiwi Langenes og på Coop Mega, avslutter Abramsen. 

 


Disse to konvoluttene med til sammen tett på 5.000 kroner er det synlige beviset på elevenes bidrag til julegryta i Søgne. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no