Hjemmeseier i lokaloppgjøret

Greipstad 2 - Søgne 26-23 (12-13), herrenes 4. divisjon - Nodelandshallen, Songdalen.
Lokaloppgjøret i Nodelandshallen ble aldri det «durabelige» oppgjøret som var ventet.
- Disse kampene er alltid tøffe, og utfallet er uvisst, sa Søgne-trener Jørn-Asle Hersvik til N247 i forkant av kampen.
10 minutter før første mål
Han hadde rett i at utfallet var uvisst. Det gikk 10 minutter før gjestene klarte å score mål. Da hadde vertene scoret to på straffe samt ett spillermål, i det hele en kjedelig start på kampen.
Helt frem til 47 minutters spill vekslet lagene om å ha ledelsen, uten at lokaloppgjøret «tok fyr». Da vertene la på tre mål i løpet av de neste tre minuttene til stillingen 24-20, virket kampen avgjort.
En noe rotete kamp, mange feilpasninger og mange dårlig plasserte skudd, spesielt fra gjestenes side, førte til en fortjent seier for Greipstad 2, som lørdag var det lille hakket bedre enn det gjestende laget.
Kenneth Tønnesland og Per Ivar Frigstad har kontroll på angriperen fra Søgne. (Foto: Nicolai Prebensen)