Vindfull natt i Agder. Agder Energi varsler om mulige strømstanser på grunn av kraftig vind i natt og fredag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Vær forberedt på strømstans

  Nicolai Prebensen
  07. des. 2017
  22:53
Akkurat nå herjer heftige vinder over landsdelen. Nær 400 strømkunder av Agder Energi er uten strøm torsdag kveld på grunn av veltede trær og strømmaster som ikke har klart å motstå de kraftige vindkastene torsdag kveld.

Meteorologene i NRK og værpresentatørene i TV2 er alle enige om at det blir en vindfull natt, og Agder Energis konserndirektør samfunnskontakt, Unni Farestveit sier til fvn.no at folk må forberede seg på strømstanser. 

- Lommelykt
- Agder Energi Nett anbefaler kundene å forberede seg på at det kan oppstå strømbrudd. Det kan de for eksempel gjøre ved å ha alternative oppvarmingskilder, tilgjengelig lommelykt, tappe opp vann dersom en er avhengig av strøm til vannforsyning og lignende, sier hun til nettstedet.

Også Color Line er berørt av vinden og har kansellert ettermiddagsavgangen til Hirtshals torsdag, og melder at morgenavgangen fredag morgen er kansellert grunnet været og høye bølger i Skagerrak.

Vinden skal dreie mer mot nord utover fredag og roe seg.
Sist oppdatert 07.12.2017 klokken 22:55 av Nicolai Prebensen

Ikke full storm i natt, men mye vind gjennom natt til fredag, melder meteorologene sent torsdag kveld. Bildet er fra "julestormen 2013". (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no