Pressemelding
Harselasen over mange kjente amerikanske politikere dagen Donald Trump ble innsatt som president ligger høyt på listen over de mest sette YouTube-videoer i Norge 2017. (Foto: Skjermdump fra YouTube.)

Dette er årets mest populære YouTube-videoer

  Nicolai Prebensen
  06. des. 2017
  10:44
NTB Info: Hvert eneste minutt vokser YouTube med bidrag fra plattformens 1,3 milliarder brukere. Noen av videoene som lastes opp blir mer populære enn andre. Noen ganger laster noen opp Despacito, som er tidenes mest spilte video med over 4,4 milliarder avspillinger. Dette er oversikten over de mest populære videoene i Norge i 2017

I Norge liker vi også Despacito, men ikke like mye som vi liker Ed Sheeran. Hans Shape of You er årets mest populære musikkvideo i Norge.

De mest populære norske artistene på lista er Kygo, mens landeplagene Fy Faen og Bængshot også sniker seg inn. I fjor var Marcus og Martinus helt på toppen av lista i Norge, med Girls. I år er de på femteplass med Like It Like It. Også Chainsmokers og Coldplay er med på lista for andre år på rad, i 2017 med samme sang.

Her er hele de fem mest populære musikkvideoene i Norge i 2017:
  1. Ed Sheeran - Shape of You 
  2. Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee
  3. Kygo - It Ain't Me (with Selena Gomez)
  4. DJ Khaled - I'm the One ft. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne
  5. Marcus & Martinus - Like It Like It ft. Silentó
YouTube har også laget en oversikt over de mest populære videoene som ikke er musikk, og der er det den imponerende politiaksjonen fra Dagbladets YouTube-kanal som kommer helt på topp.

Inne på listen er også kjærlighetserklæringen fra Even til Isak på bursdagen til SKAM-karakteren, med over 800.000 visninger og kommentarer fra hele verden.

I tillegg finner vi én av utrolig mange videoer om hvordan man lager slim, litt Svart Humor fra NRK og tabber fra nyhetsankerne i TV 2.

Her er de ti mest populære videoene på YouTube i Norge i 2017 (kanal i parentes):

Politiet som stopper en ruskjører med spikermatte er årets mest sette YouTube-video i Norge i 2017. (Foto: Skjermdump fra YouTube.)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no