- Vi spiller for å ha det gøy

Søgne HK - Holum 23-24 (10-11), herrenes 4. divisjon - Tinntjønnhallen Søgne.
Like før kampstart holdt Holum-spillerne spillermøte hvor de terpet på en eneste sak, det ville bli en jevn kamp, men med innsats kunne de reise hjem med to poeng. Slik ble det.
Nest sist
Holum hadde før kampen to poeng etter seks spilte seriekamper. Søgne HK hadde 11 poeng etter åtte spilte kamper.
Det ble en uhyre jevn kamp hvor gjestene stort sett lå i ledelsen. På ett tidspunkt i 2. omgang førte de kampen med fem mål, men iherdige verter hentet opp ledelsen og i det 58. spilleminutt var stillingen 22-23.
Lagene scoret hver sitt de siste 120 sekundene og kampen endte i et surt hjemmetap for Søgne-herrene.
- Egen feil
- Det er vår egen feil. Vi rotet bort mange sjanser i angrep, og da taper vi kamper, sa trener Jørn-Asle Hersvik til N247, lettere indignert over noen dommeravgjørelser som nok burde gå Søgnes vei.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Ingenting å si på innsatsen til Morten Lossius og resten av spillerne mandag kveld.. Det var det tekniske som glapp litt mot Holum. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Det kan ikke nytte å skylde på dommerne, men det er lett å bli varm i trøya av og til, sa Hersvik.
Før denne serierunden lå Søgne-herrene på fjerdeplass på tabellen. Laget har ingen ambisjoner om å rykke opp en divisjon, til det er rekrutteringen i klubben for svak.
- Reserverer oss
- Skulle vi komme i den situasjonen at vi topper tabellen mot slutten av sesongen vil vi reservere oss mot opprykk. Vi spiller håndball for å ha det gøy, selv om det av og til ikke ser helt slik ut, sa treneren smilende.
Kampen sett under ett; En svært underholdende kamp med hardtkjempende spillere på begge sider av midtstreken. I slike kamper oppstår en masse herlige situasjoner, er gøyale å overvære og fortjener et større publikum enn det som var tilstede i hallen mandag kveld.
Neste sjanse får du i Tinntjønnhallen 6. januar 2018 mot Farsund.
Andreas Rostøl prøver å forsere et hardtarbeidende Holum-lag i Tinntjønnhallen mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Søgne-trener Jørn-Asle Hersvik etter en dommeravgjørelse to minutter før slutt. (Foto: Nicolai Prebensen)