Songdalen skolekorps med dirigent Tanya Birkeland sørget for musikalsk underholdning for publikum før lysene ble tent på juletreet. (Foto: Jon Aamodt)

Lysene tent i Haugenparken

  Jon Aamodt
  03. des. 2017
  20:20
Det var dirigent i Songdalen skolekorps Tanya Birkeland som fikk æren av å tenne lysene i julegrana i Haugenparken på Nodeland søndag kveld.

I den fine desemberkvelden hadde mange møtt opp for å få med seg den tradisjonelle tenningen av lysene på juletreet. Skolekorpset underholdt publikum i en halv time før lysene kom på. De fremmøtte fikk høre en blanding av norske julesanger og amerikansk populærmusikk med «White Christmas» og Louis Armstrongs slager «What a wonderful world» mens de ventet.  

Etter at korpset hadde fremført «Vi tenner våre lykter» tellet dirigenten sammen med barna ned de siste sekundene, og så ble det lys i juletreet på Nodeland. Nissebesøk ble det også, selv om det fremdeles er en stund til julaften. 
Sist oppdatert 03.12.2017 klokken 20:32 av Jon Aamodt

- Fem. fire, tre, to, en. tellet barna ned sammen med korpsets dirigent før lysene i kuletreet ble tent. (Foto: Jon Aamodt)

Songdalen skolekorps var som vanlig på plass og underhold med norsk og amerikansk musikk for publikum i Haugenparken søndag. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no