- Redning av skadede i "ulendt terreng" er bare en liten del av det arbeidet Røde Kors gjør, sier leder i Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps, Monica Hattrem-Berge (midt i bildet) til N247. (Foto: Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps)

Vil du lære om Røde Kors arbeid?

  Nicolai Prebensen
  03. des. 2017
  12:07
Lørdag ettermiddag trente mannskaper fra Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps på redning av personer i «krevende lende», frakte skadede gjennom vanskelig terreng. Treningen foregikk i Leireheia i Søgne.

Dette er en liten del av det mangfoldet av oppgaver Røde Kors tar på seg og har du lyst til å lære mer om det arbeidet Røde Kors og hjelpekorpsene driver, har du sjansen allerede mandag 4. desember.

- To kvelder
- Vi skal ha to informasjonskvelder i desember, sier leder i Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps, Monica Hattrem-Berge til N247.

- Det første møtet blir i Kristiansand mandag i Vesterveien 6, like ved Arkivet i Kristiansand. Det andre møtet blir i Songdalen 13. desember, i Røde Kors lokaler i Noden på Nodeland. Begge møtene starter klokken 18.00, sier hun.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Litt skummelt å henge på båre utfor en loddrett fjellvegg? Den "skadede" ser ut til å være litt nervøs der hun henger fastspent på Røde Kors' båre lørdag ettermiddag. (Foto: Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps).

Ny driv
Hun forteller videre at Røde Kors er inne i en ny driv, og vil gjerne ha med flere frivillige i arbeidet.

- Det er derfor vi holder disse informasjonskveldene. Vi vil gjerne ha flere medlemmer, men møter du opp på ett av disse arrangementene trenger du slett ikke bli medlem. Vi vil bare informere om arbeidet vårt, og ønsker alle hjertelig velkomne. Helt uavhengig om du ønsker å bli med eller ikke, avslutter hun.
Sist oppdatert 03.12.2017 klokken 15:23 av Nicolai Prebensen

Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps gjennomførte lørdag ettermiddag øvelse i redning av skadede i "ulendt terreng". (Foto: Vest-Agder Røde Kors Hjelpekorps)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no