Rundt 40 barn og noen voksne klar for musikal på Birkeland og pizzafest på hjemveien. (Foto: Jon Aamodt)

Til Birkeland for å se musikal

  Jon Aamodt
  01. des. 2017
  18:09
Det er fredag ettermiddag. Klokka nærmer seg 17.00. Ved Esso-stasjonen på Tangvall er en buss i ferd med å bli fylt opp, mest barn og noen få voksne.

- Vi skal på musikal, på Folkehøgskolen Sørlandet på Birkeland, sier sjåfør Nils Martin Nilsen.

Nilsen er lærer på folkehøgskolen hvor elevene hvert år setter opp en musikal. Det er elevene som gjør alt arbeidet i forkant og fremfører musikalen.

- Det blir jo mye bedre når vi har stort publikum, så derfor tar jeg med barna mine og vennene deres på tur, sier Nilsen.

Mange venner
Dette har han gjort noen ganger før også, men det er første gang han fyller opp en hel buss. Rundt 40 barn og noen voksne som er med for å passe på. 

- Ungene har fått mange nye venner, forklarer Nilsen som også kan fortelle at det blir pizzafest i bussen på vei hjem igjen.

Klokken 17.00 er satt opp som avgangstid, og Nilsen vil av sted på tida, Like presis som togene i Japan ruller bussen ut fra Tangvall og 40 glade barn ser frem til en uforglemmelig fredagskveld. 


Klokka passerer 17.00 og busser med glade barn og voksne er på vei til Folkehøgskolen Sørlandet hvor de skal være publikum når elevene fremfører sin musikal. (Foto: Jon Aamodt)

Nils Martin Nilsen og de 40 ungene på vei til Birkeland. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no