- Uformelt og lett tilgjengelig, sier Frank Haga som sitter helt til venstre sammen med Ole Dag kittelsaa og Tor Ståle Stålesen. (Foto: Jon Aamodt)

- Uformelt og lett tilgjengelig

  Jon Aamodt
  01. des. 2017
  15:50
Søgnes siste tilskudd i serveringsbransjen «Restaurant Skrubbsulten» åpnet dørene for publikum klokken 11.00 fredag. 

- Trivelig, uformelt og lett tilgjengelig, sier Frank Haga som er på sitt første besøk i den nye restauranten sammen med Ole Dag Kittelsaa og Tor Ståle Stålesen.

Krevende forberedelser
- Åpningen gikk veldig greit. Alt var ok da vi åpnet dørene, men herlig land så mye arbeid det var i forkant, sier Brynhild Johnsen, en av restaurantens tre eiere.

Det har gått mye tid til planlegging, bestilling, oppfølging av håndverkere og leverandører siden kontrakten om å leie lokalet ble klar. 
 

- Mottakelsen har vært helt topp. Det var kø i take-away etter at vi åpnet i formiddag og i kveld er det nesten ikke ledig et bord. Også i morgen er det nesten fullt med bordbestillinger, sier hun.

- Litt tidlig å kalle oss for stamgjester, men vi kan nok trives her, sier Stålesen med et smil.


Servitørene Anne Lise og Otelie sammen med eier Brynhild Johnsen på Skrubbsulten åpningsdagen. (Foto: Jon Aamodt)




Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no