- Uformelt og lett tilgjengelig

Publisert

Søgnes siste tilskudd i serveringsbransjen «Restaurant Skrubbsulten» åpnet dørene for publikum klokken 11.00 fredag. 
- Trivelig, uformelt og lett tilgjengelig, sier Frank Haga som er på sitt første besøk i den nye restauranten sammen med Ole Dag Kittelsaa og Tor Ståle Stålesen.
Krevende forberedelser
- Åpningen gikk veldig greit. Alt var ok da vi åpnet dørene, men herlig land så mye arbeid det var i forkant, sier Brynhild Johnsen, en av restaurantens tre eiere.
Det har gått mye tid til planlegging, bestilling, oppfølging av håndverkere og leverandører siden kontrakten om å leie lokalet ble klar. 
 
- Mottakelsen har vært helt topp. Det var kø i take-away etter at vi åpnet i formiddag og i kveld er det nesten ikke ledig et bord. Også i morgen er det nesten fullt med bordbestillinger, sier hun.
- Litt tidlig å kalle oss for stamgjester, men vi kan nok trives her, sier Stålesen med et smil.
Servitørene Anne Lise og Otelie sammen med eier Brynhild Johnsen på Skrubbsulten åpningsdagen. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS