Lekehytta som ble fraktet til torvet på Tangvall tirsdag kveld kan bli din 17. mai 2018 dersom du kjøper lodd av Søgne Skolekorps innen den tid. (Foto: Nicolai Prebensen)

Denne kan bli din for 50 kroner

  Nicolai Prebensen
  29. nov. 2017
  10:36
Hytta har innvendige mål 2,8 ganger 2,5 meter, har downlights, varmekabler, strømopplegg og arkitektegnet anneks. I tillegg er lekehytta royalimpregnert. Tirsdag kveld ble den fraktet fra Lohnelier til torvet på Tangvall hvor du nå kan beskue premien i Søgne skolekorps store vinter- og vårlotteri.

Loddene koster 50 kroner per stykk

- Større og flottere
- Hytta er 100 prosent sponset av flotte Søgne-bedrifter og det eneste som koster koster oss noe i dette prosjektet er trykking av loddene. Det ene tok det andre, og plutselig satt vi med ei hytte som var langt større og flottere enn vi noen gang hadde drømt om, sier leder i korpset, Bjørn-Tore Kjær til N247.

Det er Tor Sigve Stangeland som sammen med Jahn Ivar Systad har bygget hytta på fritiden. Begge har ungdom i skolekorpset og sier de har gjort dette for å slippe toalettpapir- og kakesalg. De har brukt nesten 300 timer på praktbygget. Stangeland er byggmester og det synes på detaljene i hytta som er bygget opp helt fra grunnen.

Nesten 300 arbeidstimer
- Hvis Tor Sigve har brukt 200 timer på hytta har jeg brukt 70. Det er han som er mesteren bak mesterverket, jeg har vært med, sier Systad like før en krevende flytteprosess fra Lohnelier til Tangvall starter.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Det var en litt omstendelig prosess å få lekehytta fra Lohnelier til Tangvall. Her dras den ut av lagerverkstedet ved hjelp av kranbil, jekketraller og mannkraft tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).

Først måtte hytta den halvannet tonn tunge hytta ut av lagerverkstedet til Stangeland. Det ved hjelp av jekketraller og kran fra T.M. Hansens sjåfør Frank Fornes. Etter et møysommelig arbeid ble den heist på bilen og turen til Tangvall kunne starte. Med fem centimeters klaring under E39 på Lohne bar det rake veien til torvet hvor den nå står lett synlig på plenen nord for rådhuset.

Der skal hytta stå frem til 17. mai, dagen da trekningen skal foregå.

4000 lodd
- Vi skal selge 4000 lodd á 50 kroner, og det vil gi tett på 200 000 kroner i en slunken foreningskasse. Loddene er i trykken nå, og vi oppfordrer alle til å kjøpe, gjerne flere enn ett. Da øker sjansene for at du kan få med deg hjem en knallfin lekehytte like etter 17. mai, avslutter Stangeland og Systad.

Begge understreker betydningen av hva bidragene fra næringslivet har betydd for Søgne Skolekorps i denne prosessen.

Loddsalget starter torsdag ettermiddag klokken 17.00 i forbindelse med julegrantenningen på Tangvall. 
Sist oppdatert 29.11.2017 klokken 12:36 av Nicolai Prebensen

Tor Sigve Stangeland (t.v.) og Jahn Ivar Systad som har brukt nærmere 300 arbeidstimer på luksuslekehytta som kan bli din hvis du kjøper lodd i Søgne Skolekops store lotteri denne vinteren. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no