- Vi gikk fullstendig tomme

Publisert
Greipstad IL - Sandnes 26-32 (16-11), kvinnenes 3. divisjon - Nodelandshallen.

Etter 16 minutter spilt i Nodelandshallen søndag ettermiddag hadde gjestene ikke fått mer enn tre nettkjenninger, vertene syv. Det takket være et strålende forsvarsspill til applaus fra trener Bjørn Hagen. Hjemmelaget slapp så litt opp og til pause var stillingen 16-11 og Greipstad-kvinnene så ut til å gå mot helgens andre komfortable seier i 3. divisjon. Slik skulle det ikke gå.
Utlignet etter syv minutter
Det var et helt annet hjemmelag som kom på banen etter pausen og allerede etter syv minutters spill hadde Sandnes utlignet til 17-17.
Resten av kampen dro gjestene langsomt fra og Greipstad-kvinnene så ut til å ha gått fullstendig tomme for krefter.
- Det er helt korrekt. Spillerne holdt i 30 minutter, så var det slutt, sier Hagen til N247.
- Vi er ikke godt nok trent til å klare to så tøffe kamper som vi har hatt denne helgen. Kampen i går var knallhard og det samme var denne i dag. Det viser seg tydelig når Sandnes scorer 11 flere mål enn oss i 2. omgang. Når det er sagt var 1. omgangen desto bedre. Derfor er det ingen grunn til å henge med hodet nå i ettermiddag.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Det gikk ikke helt etter planen i helgen andre 3. divisjonsoppgjør for Greipstad-kvinnene og trener Bjørn Hagen. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Hevet hode.
- Det ble tap, men med helgen sett under ett går vi ut herfra med hevet hode, avslutter han.
Ida Løwø Antonsen scoret 8 mål søndag ettermiddag mens Rikke Strandli og Inger Løwø Syvertsen scoret fem hver.
Greipstad ligger i skrivende stund på andreplass på tabellen med 18 poeng og 14 spilte kamper. AK 28 topper tabellen med 22 poeng og 11 spilte kamper. Tredjeplassen innehar av Staal Jørpeland med 16 poeng og 12 kamper spilt. Sandnes rykket opp til fjerdeplass etter seieren mot Greipstad og har 15 poeng etter 12 kamper.
Synne Gausdal og resten av Greipstad-kvinnene gikk på en bråstopp i 3. divisjonsoppgjøret søndag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)