Var aldri truet

Greipstad I - Nærbø 2, 34-25 (20-11), kvinnenes 3. divisjon - Nodelandshallen.
Det tok Greipstad-kvinnene 20 minutter å finne ut av det svært offensive forsvarsspillet til Nærbø i Nodelandshallen lørdag ettermiddag. Da var stillingen 13-8 til hjemmelaget. Gjestene møtte trener Hagens kvinner på ni-meteren og kjørte flere frimerker på Greipstads farligste spillere gjennom lange perioder av kampen.
- Tok tid
- Det tok litt tid å finne ut av det offensive forsvarspillet, men vi var aldri truet, sa Bjørn Hagen til N247 etter kampen.
- Forsvarsmessig spilte vi tildels svært godt, og 11 baklengsmål i 1. omgang er bra, 14 i andre er litt for mye, sa han.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Bjørn Hagen hadde en rolig dag som trener for Greipstad-kvinnene lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).
Etter de første tyve minuttene og frem til kampslutt hadde hjemmelaget full kontroll over gjestene og etter helgens første kamp ligger Greipstad-laget på andreplass på tabellen med 18 poeng og 13 spilte kamper. AK 28 leder serien med 22 poeng etter 11 kamper. Nærbø innehar 3. plassen med 14 poeng etter 12 kamper spilt.
Søndag møter Greipstad 1 Sandnes i helgens andre seriekamp med kampstart klokken 14.00.
Toppscorer lørdag ble Rikke Strandli med 11 mål. Inger Løwø Syvertsen scoret åtte.
Annika Flak i angrep lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)