Det dukker opp flere morsomme figurer når biblioteket i Søgne presenterer to forestillinger for barn lørdag 9. desember. (Foto: Pressefoto)

Barneteater i biblioteket

  Jon Aamodt
  04. des. 2017
  10:38
Lørdag 9.12 vises to forskjellige forestillinger i biblioteket samme dag. Det er de to barneforestillingene om Heksagon og Boboz og fortellingen om jul i piratbukta som presenteres for barna denne lørdagen.

- Heksagon og Boboz er verdens beste venner, eller verdens verste uvenner, blir det sagt. 

«Heksagon og julestria» er en varm, stemningsskapende og morsom juleforestilling om ventetid. Sang og musikk er en stor del av forestillingen. Denne forestillingen starter klokken 11.30.

Litt senere på lørdagen klokken 13.30 er det klart for «Jul i Piratbukta».

I Piratbukta bor Madam Muskel og Karsten Krutt, to riktig barske pirater som har et stort ønske; nemlig å få besøk av Julenissen. Men hvor snill må man egentlig være for at nissen kommer på besøk?

Begge forestillingene varer i ca. 35 minutter hver og  passer for barn fra fire år. Og det er gratis adgang både for voksne og barn. 

Hexagon og Boboz, venner eller uvenner, uansett er de verdens beste, eller verste. Lørdag 9. desember kommer de til Søgne bibliotek. (Foto: Pressefoto)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no