Søgnes Oda Sangvik Abrahamsen bryter gjennom IK Start-forsvaret. Oda scoret hadde syv nettkjenninger tirsdag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Hele «Stall Lerøy» tatt i bruk

  Nicolai Prebensen
  21. nov. 2017
  21:32
Søgne HK - Ik Start 28-20 (19-6), kvinnenes 4. divisjon - Tinntjønnhallen.

- Når vi leder med 13 mål til pause, slipper jeg de unge til. I andre omgang gikk tre 16-åringer foran de mer etablerte, og de gjorde en god jobb. Vi slapp oss nok også litt ned i 2. omgang, men en åttemålsseier er bra, veldig bra, sa trener Egon Lerøy til N247 etter at laget hans hadde overkjørt kristiansanderne i første omgang tirsdag kveld.

Overkjøring
Det ble en ren overkjøring. Allerede etter fem minutter var stillingen 4-1 etter at gjestene hadde scoret først. Det tok nesten ti minutter før de igjen scoret, de gule. Da hadde Søgne-damene scoret seks til og ledet 10-1.

Til pause ledet hjemmelaget 19-6 og herrene på fedre- og bestefedretribunen ga sine håpefulle trampeklapp på vei inn i garderoben.

Falt noe
I andre omgang falt kvaliteten på spillet noe, men i følge treneren var denne omgangen mer en utprøving av unge talenter, enn å vinne med flere titalls mål.

- Slikt gjør jeg bare ikke i 4. divisjon. En fin sjanse til å la alle få spille. De unge talentene trenger seniorerfaring, sa han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Foreldre- og besteforeldrebenken godt fornøyd med det de så av spill i Tinntjønnhallen tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).

Helene Bakken scoret ti mål og Oda Sangvik syv. Uten å trekke frem enkeltspillere etter en storseier, må keeper Malin Charlotte Lunde berømmes for et tyvetalls kvalifiserte redninger, selv om vanskelighetsgraden på skuddene ikke var veldig høye, stort sett.
Sist oppdatert 21.11.2017 klokken 23:38 av Nicolai Prebensen

En godt plastret keper, Malin Charlotte Lunde stoppet et tyvetalls skudd fra gjestene tirsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no