Butikkinnehaver Frank Tronstad ved Gulating ølutsalg i Brennåsen vil ha en annerledes markering av Black Friday og gir 10 prosent av dagsomsetningen til et godt formål. (Foto: Jon Aamodt)

Alternativ Black Friday

  Jon Aamodt
  21. nov. 2017
  20:33
- Vi hadde lyst til å gjøre noe annerledes, så i stedet for vanlig Black Friday vil vi heller gi bort noe til lokalmiljøet, sier Frank Tronstad, en av innehaverne på Gulating ølutsalg.

Fredag gir han derfor ti prosent av dagsomsetningen til et godt tiltak i nærmiljøet. Tronstad har ikke bestemt seg for hvem som skal bli den heldige mottaker og oppfordrer til å komme med forslag.

- Kom med forslag
- Her er det åpent for alle gode initiativ. Vi har lagt en en oppdatering på vår Facebookside hvor alle kan komme med forslag til lag eller foreninger som fortjener en oppmerksomhet nå før jul. Vi tar imot alle tips og vil vurdere hvem som skal få en påskjønnelse, sier han.

- Kan bli en tradisjon
Lørdag når alt er regnet ut og avgjørelsen er tatt, vil den heldige mottaker bli annonsert på butikkens Facebookside. Gulating Brennåsen er ikke alene om å markere Black Friday på denne måten.

- Det var en kollega ved et av våre andre utsalg som kom med ideen i fjor. I år er det flere av våre butikker som har hengt seg på og vi her vil også være med på dette i år. Kanskje det blir en tradisjon blant alle våre forhandlere rundt i landet, sier Tronstad til N247.

Frank Tronstad og Jo Broch har drevet Gulating ølutsalg i Brennåsen siden mai 2017. Fredag gir de bort deler av omsetningen til noen som fortjener en påskjønnelse før jul. (Foto: Arkiv: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no