Dennis Aateinge fra Søgne tok i helgen medalje i 17 av 18 starter. Fem av dem gull. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)

Fem gullmedaljer til Dennis (16)

  Nicolai Prebensen
  20. nov. 2017
  13:58
Dennis Aateigen vant fem gullmedaljer under helgens ungdomsmesterskap og junior-NM. Dette skriver Steinar Tangstad i Agder Svømmekrets til lokalsporten i fvn.no mandag.

Som et resultat av helgens starter er Aateigen nå uttatt til nordisk juniormesterskap på Island i begynnelsen av desember.

18 starter
Søgne-gutten Dennis Aateigen var ute i hele 18 starter gjennom helgen og tok medalje i 17 av disse. Gullmedaljene kom i 400 meter medley, og var i denne finalen overlegen. Han slo sin egen personlige rekord med ni sekunder og vant med 8,9 sekunder foran andremann, skriver Tangstad videre.

I tillegg vant 16-åringen 200 meter fri, 400 meter fri og 4x100 meter fri stafett, med blant annet bygdekompis Johannes Hope på Team Sør/KSAs lag. 

- Komplett
Aateigen satte under mesteskapet 15 kretsrekorder i junior- og seniorklassen. Steinar Tangsstad har tidligere trent Dennis og avslutter saken med følgende ord:

- Under dette mesterskapet har Dennis i motsetning til tidligere mesterskap svømt meget godt i alle sine starter og fremstår som en komplett svømmer som er dyktig i alle starter.

Dennis Aateigen svømte inn til gullmedalje på 4x100 meter fri sammen med klubbkamerat og bygdekompis Johannes Hope. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no