Montasje som antyder julebelysning på Tangvall (Foto: Skisse fra leverandør/Søgne Handelsforening)

Vil skape god førjulsstemning på Tangvall

  Jon Aamodt
  15. nov. 2017
  11:49
- Det har vært et savn at vi ikke har kunnet vise fram Tangvall med en flott julebelysning tidligere år. I fjor gjorde vi en liten satsing, men det var ikke på langt nær nok, sier Gunnar Pedersen i Søgne Handelsforening til N247.

I år har foreningen inngått et samarbeid hvor Søgne kommune og Søgne og Greipstad sparebank er med å finansiere helt ny belysning til julegater på Tangvall.

- Vi dekker en tredjedel hver og da får vi 15 store lenker som henges mellom byggene, I tillegg blir rundt ti av trærne lyssatt og det kommer også en del lys på rådhuset. Samme hvilken vei du kommer til Tangvall, skal du se sentrum opplyst av den nye julebelysningen, sier Pedersen.

Han er trygg på at det gjøres et godt arbeid denne gangen. Leverandøren som benyttes har erfaring fra tilsvarende julebelysning blant annet fra Kristiansand. Det gjøres et solid grunnarbeid som skal gjøre det enkelt å montere og ta ned pynten fra år til år.

Stor felles satsing
- Med en totalramme på rundt 300.000 kroner blir dette et ordentlig løft for Tangvall. Julegaten blir tent etter hvert som de er klar, men julegrana vil i år tennes torsdag 30. november klokken 17.00. Selvfølgelig med den festivitas som hører til, sier Pedersen.

Pedersen sier videre at foreningen i år vil legge opp til en mer publikumsvennlig ordning med lavvoen på torvet. 

- Vi vil gjerne ha mer aktivitet her og i år vil det være bemanning og tilbud her hele tiden. Vi håper tiltakene kan være med å gi alle våre kunder en trivelig opplevelse når de legger julehandelen til Tangvall, sier Pedersen.

Montasje som viser julebelysning på Tangvall med rådhuset i bakgrunnen. (Foto: Skisse fra leverandør/Søgne Handelsforening)

Montasje som viser belysning av trær i julegata på Tangvall. (Foto: Skisse fra leverandør/Søgne Handelsforening)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no