- I romjula blir det veiing og finregning og da skal millionen endelig fordeles, sier kjøpmann Svein Arild Vilhelmsen. (Foto: Jon Aamodt)

- Nærmer oss 30 kg kassalapper

  Jon Aamodt
  15. nov. 2017
  10:24
- Det er utrolig fint å se at det er så mye spredning, Det jevner seg noe ut etter hvert selv om det fremdeles er noen lag som skiller seg ut. Folk bestemmer jo helt fritt hvem de vil gi kassalappen sin til. Noen er trofaste og støtter klubben sin konsekvent mens andre fordeler litt til hver, sier kjøpmann Svein Arild Vilhelmsen på KIWI Brennåsen. 

Med bare seks uker igjen nærmer det seg utdeling av en million kroner til lag og foreninger og kjøpmannen minner om at her er det helt bokstavelig at hvert gram teller. 


- Noen kasser er blitt helt fulle, men da tømmer vi over i sekker, så ingen trenger være engstlig for at ikke alt kommer med nå som vi nærmer oss den siste innspurten, sier Vilhelmsen.

Avsluttes julaften
Julaften er siste dag hvor kunder kan legge kassalapp i boksen til ett av de påmeldte lag og foreninger.

- I romjula blir det veiing og finregning og da skal millionen endelig fordeles så alle kan få sin del på konto innen nyttår, sier den gavmilde kjøpmannen.

Som ved forrige oppdatering er det Greipstad IL som ser ut til å innkassere den største potten med rundt 125.000 kroner. Flere andre lag ser ut til å kunne motta over 50.000 kroner. Per i dag er det Songdalen skolekorps, Volleberg velforening, Rosseland ryttersportklubb og Torsdagsklubben Rosseland som troner på plassene nærmest GIL. I alt er det 48 lag og foreninger som kan vente seg penger på konto fra Vilhemlmsen før vi skriver 2018. 

Nye stunt?
- Hva jeg skal gjøre neste år? Nei se det har jeg ikke bestemt enda, bortsett fra at vi må få til en samling med alle lag og foreninger som har vært med på denne morsomme konkurransen her, så får vi se hva som kan bli neste utfordring, avslutter Vilhelmsen.

Det er ikke første gang Vilhelmsen støtter opp om lokale gode formål og trolig heller ikke siste selv om han idag ikke har noen konkrete planer. (Foto: Arkiv: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no