Søgne musikkorps med dirigent Roar Brostrøm og gjestesolister Benedikte Sofie Ribe og Ørjan Bruskeland Hinna inviterte for tredje gang publikum til en musikalsk vandring fra Rondane til Broadway. (Foto: Jon Aamodt)

15 høydepunkter på rad

  Jon Aamodt
  12. nov. 2017
  21:56
For tredje gang inviterte Søgne Musikkorps til musikalsk vandring fra Rondane til Broadway. For tredje gang var også Bendikte Sofie Ribe gjestesolist og som i fjor hadde hun med seg Ørjan Bruskeland Hinna til søndagens konsertkveld.

Etter at musikkorpset åpnet med en feiende fremføring av Edvard Griegs «I dovregubbens hall» forsatte konserten med ytterligere tre verk av Grieg blandet med Broadwayklassikere som «Cabaret», «Gabriellas sång» som tidligere har tronet åtte uker på svensktoppen og Sarah Brightmans-inspirerte vokalversjon av «Gabriels Oboe» eller «Nella Fantasia» som er navnet på den tekssatte versjonen fra Ennio Morricone. 

De to foregående konsertene i rekken har blitt strålende mottatt av det lokale publikum, og også denne gangen var det bortimot fullt hus på tilhørerbenkene. Kvaliteten på årets fremførelse må kunne bedømmes som bortimot perfekt og korpset fikk også skryt av de profesjonelle solistene. 

Skryt til korpset
- Vi tenker ikke et øyeblikk at det er et amatørkorps, kommenterte Ribe som også roste kollegaens fremførelse av Puccinis «Nessum Dorma» før hun selv imponerte igjen med Franz Lehàrs «Vilja-Lied». 

Det ikoniske italienske verket «O Solo Mio» som verdenskjente Pavarotti fikk en Grammy for i 1980, ble elegant fremført av Mandals Ørjan Bruskeland Hinna, før begge solistene leverte sin versjon av 1958-årgangens Eurovisjonsdeltager de fleste kjenner igjen som «Volare». 

- Kommer igjen
- Korpset her har utviklet seg hvert eneste år, og vi gleder oss til å komme igjen også neste år, hilste Benedikte Ribe til publikum før solistene sammen med korpset og dirigent Roar Brostrøm gav publikum en majestetisk fremførelse av Hammerstein og Rodgers musikalnummer «You'll never walk alone» som de fleste i dag kanskje kjenner bedre som fotballklubben Liverpools klubbsang. 

Alt i alt, femten høydepunkter strålende levert. 
Sist oppdatert 13.11.2017 klokken 08:43 av Nicolai Prebensen

Solist Benedikte Sofie Ribe med Søgne musikkorps fra Rondane til Broadway. (Foto: Jon Aamodt)

Solist Ørjan Bruskeland Hinna med Søgne musikkorps fra Rondane til Broadway. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no