Innsendt
Vinnerlaget, f.v.: Fra venstre (nr10) Markus Haukås, Endre Try Stousland,Ari Hamiti, Vetle Try Stousland, Ole M Eieland, Nicolay Billand Lohne. (Foto: Olav Eieland)

Seier til G19 i Sør Cup Farsund

  Nicolai Prebensen
  12. nov. 2017
  20:46
Av Olav Eieland

Søgne IL volley spilte i Sørcup i Farsund i helgen, som er en stor turnering med lag fra Agder og Rogaland, med tre lag: jenter 17 (J17), gutter 17 (G17) og gutter 19 (G19).

Jentelaget vårt er forsterket med tre spillere fra Kristiansand Sandvolley Klubb, og det er jenter vi kjenner fra regionslagssamlinger og sandhall treninger, så de fant fort tonen. Etter bra puljespill hvor de blir nummer to møter de dessverre sterk motstand i sluttspill på lørdagen og går på et tap. Lørdag kveld på Rederiet hotell med Pizzabaker pizza og Kahoot så er alt snart glemt. 

Både G17 og G19 blir nummer to i sine puljer. G19 er bare fem spillere og låner en G15 spiller: Haakon Eieland som gjør en super debut med de fem år eldre spillerne, men med netthøyde 243 cm for en 13-åring blir det litt for tøft. Begge lagene er likevel videre til søndagens A-sluttspill. Etter en meget jevn semifinale er G19 i finale mot et sterkt G19 lag fra Farsund.

G17 spiller bronsjefinale mot et for sterkt Kristiansands-lag, men 25-22 i siste sett viser at det er nært nå!

G19 møter igjen FIL volley,  i finalen denne gangen, og i en tett og velspilt kamp trekker gutta våre lengste strået og vinner 15-9 etter å ha ligget under 7-3, men fantastisk blokking av Vetle Try Stousland sikret seier!

Takk også til lånespillerne Haakon Eieland, Endre Try Stousland og Kristian Eieland som spilte for G19 i hver sin kamp.

Stemningsbilde av time- out J17 (Søgne-KSK felles-lag) (Foto: Olav Eieland)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no