Maria Hunemo og resten av laget ble effektivt stoppet av et intenst og arbeidsomt AK 28-forsvar søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

Rundspilt av serielederen: - Aldri tapt så stort i 3. divisjon

  Nicolai Prebensen
  12. nov. 2017
  20:34
Greipstad IL - Ak 28, 19-35 (9-18), Kvinnenes 3. divisjon - Nodelandshallen.

- 16 mål! Så mange mål har vi ikke tapt med i 3. divisjon noensinne. Spiller vi slik mot Varhaug neste helg, taper vi den kampen også, noe jeg ikke tror skjer, sa Bjørn Hagen til N247 etter toppoppgjøret mot serielederen søndag kveld.

Det først etter å ha snakket med spillerne i et kvarter i garderoben etter kampen.

Ville vinne
Allerede etter fem minutters spil, var det klart at dette var en kamp kristiansanderne ville vinne. Stillingen var da 2-5, og hjemmelaget hadde allerede brent et straffekast. Og det bare fortsatte.

Greipstad-damene virket uinspirerte, var åpne i forsvaret og møtte ett offensivt og taklevillig bortelag som møtte motstanderen på 9-meteren.

- Vi tør ikke takle AK-spillerne, forsvaret er med unntak av en spiller, lekk som en sil og vi skyter dårlig i kveld. I tillegg har AK en glitrende keeper, og dermed blir vi sjanseløse, sier Hagen videre.

Vet ikke hva som traff
Til pause er stillingen 9-18, et resultat som svarte til spillets gang. Bedre blir det ikke i andre omgang og søndag var AK det desidert beste laget i Nodelandshallen. Hva som traff spillerne vet Hagen ikke.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Trener Bjørn Hagen ble tidlig i kampen bekymret for det han så i Nodelandshallen søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen).

_ Det er ingen tvil om at AK kommer til å gå ubeseiret gjennom sesongen. Hva som skjedde i kveld, vet jeg ikke nå. Selv om jeg visste at det ville bli en tøff kamp, hadde jeg ingen tro på at det skulle bli så ille, fortsatte treneren.

- Kan spille jevnt
- Jeg er fremdeles overbevist om at vi kan spille jevnt med serielederen, men i kveld var det bare den kvelden, avsluttet han.

Inger Løwø Syvertsen ble Greipstad-damenes mestscorende med fem mål.

Rikke Strandli og Greipstad-damene møtte et beinhardt og tøft AK 28-forsvar søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no