Her starter Arvid Fredriksen (innfelt) i Langmoro-klassen. Han vippet seg selv over i Kortmoro-klassen og havnet nesten helt på toppen av samtlige. (Foto: Nicolai Prebensen)

Langmoro ble litt kortere enn kortmoro for Arvid

  Nicolai Prebensen
  11. nov. 2017
  15:33
Søgne Morothon 2017: Arvid Fredriksen er en meget habil løper og startet i første rekke til Langmoro (21 kilometer) lørdag formiddag. Noe overraskende kom han svært tidlig tilbake til stadion og speaker lurte på om det var vinneren av Kortmoro (14 kilometer) som kom inn til mål.

- Neppe, var svaret fra Fredriksen.

- Var det en tung tur, ville speaker vite.

- Nei, alt var bare fint, svarte Arvid.

- ?

- Det viste seg at det var mye lettere å ta vil venstre der oppe i stedet for til høyre. Faktisk var det flere fine snarveier oppe i heia, og jeg tok dem, svarte Fredriksen speakeren lattermildt.

13,4 kilometer
- Bare se på trackeren min, den viser 13,4 kilometer så jeg kommer nok til å stå som DNF på resultatlista. Jeg skulle vel egentlig ha løpt 14, sa han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Arvid Fredriksen blir her intervjuet av speaker etter målgang på Søgne stadion lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen).

Fredriksen står akkurat nå i den offisielle resultatlista som nummer to i herreklassen i Kortmoro og vinner i sin aldersklasse. Fredriksen sier selv at han startet i Langmoroklassen.

Lungebetennelse
- Jeg har hatt lungebetennelse og hadde lyst til å løpe alle 21 kilometerne. Da jeg kom til Linnåsen tok jeg til vestre i stedet for til høyre og løp hjem. Da jeg kom inn til mål tok jeg kontakt med Dag Morten (Frantzen) og ba han vippe meg over i Kortmoro.

- Dette fikk ikke speaker med seg og det var derfor det hele ble så komisk. Som sagt er jeg DNF (Did not finish), men til neste år er det kanskje en idé å ha en egen klasse for de med lungebetennelse. Både meg og Tormod (Klungland) kunne ha stilt i den klassen i dag, ler han høylydt.

Fra starten av Kortmoro-klassen på Søgne stadion lørdag formiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)

Leder av arrangørkomiteen, Dag Morten Frantzen hadde (nesten) full kontroll over løperne lørdag ettermiddag. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no