Damenes 3. divisjonslag spiller toppkamp mot AK 28 søndag kveld i Nodelandshallen. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Bare vi som kan ta poeng fra AK denne sesongen

  Nicolai Prebensen
  10. nov. 2017
  15:00
Søndag kveld spilles toppkamp i damenes 3. divisjon håndball i Nodelandshallen. Da møter Greipstad-damene AK 28 som denne sesongen har spilt ni kamper og vunnet alle. Greipstad har også spilt ni kamper, vunnet syv og tapt to.

- For tidlig
- AK får rykke opp i år, for oss er det for tidlig. Vi må vente til vi får opp nye unge spillere som klubben nå satser på. Når de er topptrente og er lystne på toppspill er det ikke utenkelig at vi satser på opprykk. sier trener Bjørn Hagen til N247 fredag ettermiddag.

Allerede på nyåret forsterkes damestallen med et par tre J16 spillere og Hagen sier at de ser frem til kampen søndag.

- Vi er heltente og håper på «stinn brakke» søndag kveld. Spiller vi som vi har gjort i de beste kampene i år, kan vi klart ta poeng fra AK. Dette kan fort bli et uhyggelig tett oppgjør. Får vi i tillegg et stort publikum i ryggen kan vi klart slå serielederen, sier treneren videre.

Artikkelen fortsetter under bildet.
3. divisjonslagets trener, Bjørn Hagen. (Foto: Nicolai Prebensen).

Spillerstallen denne sesongen er solid.

- 18 spillere
- Per i dag er vi 18 spillere, men har kun en keeper. Til gjengjeld er Linnea F. Brandal kanskje den beste spilleren vår til nå i sesongen, og har stått fantastisk i mange kamper. Snart får vi keeper nummer to, noe som selvsagt er betryggende for laget, sier Hagen videre.

Innen laget tar en liten juleferie skal damene ut over kampen søndag spille tre bortekamper og tre hjemmekamper. Helgen 25. og 26. november skal laget spille mot Nærbø 2 lørdag og Sandnes søndag.

- Det er tett mellom kampene fremover, men i og med at vi har en solid stall nå, skal dette gå bra, avslutter han.

Avkast søndag er klokken 17.40.

Det kan bli tøffe tak i Nodelandshallen søndag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no