Gladur Islandshestforening sender stafettpinnen videre og ønsker at et lag eller en forening hvor frivilligheten gjelder overtar etter deres fem arrangementer. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Værsågod neste!

  Nicolai Prebensen
  06. nov. 2017
  19:56
- Vi har bestemt oss for at fem ganger er nok, og overlater stafettpinnen til et nytt lag eller en forening, sier Marianne Berget i Gladur Islandshestlag til N247 mandag ettermiddag.

Hølledagene
Laget har arrangert Hølledagene i fem år etter at de overtok arrangementet av Søgne Dykkerklubb, og det har vært innbringende år, men mye arbeid.

- Hølledagene er en direkte årsak til at vi har fått bygget klubbhuset ved banen vår. I  tillegg har arrangementet gitt klubben mulighet til å sende medlemmer på kurs, og det har vært veldig mye moro, fortsetter Berget.

Mye arbeid
Hun sier videre at det er en tid for alt og vil nå gi andre anledning til å skaffe midler til sin eget lag eller forening. Hun legger vekt på at det er mye arbeid med et slikt arrangement, og det involverer mange medlemmer.

- Spesielt i dagene før og under Hølledagene er det ikke mye hvile å få. Mange medlemmer må stå på natt og dag. Vi har gjort det med glede, og fått tilbake i form av midler til laget vårt.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Å arrangere Hølledagene krever, men gir også. Anne Rita Berg flytter kjøleskap før fjorårets arrangement. (Foto: Nicolai Prebensen).

- Prioriterer lag og foreninger
- Vi ønsker ikke at kommersielle krefter skal overta Hølledagene og vil prioritere lag og foreninger. Disse skal også være klar over at det ikke er snakk om å komme til tomt «kjøkken». Vi har en stor «kokebok» klar som forteller det meste om arrangementet. Hvem som hjelper, hvilke sponsorer som har vært med og hvor alt utstyr kan leies og lånes. Om ikke det er helt som å komme til dekket bord, er det jammen ikke langt unna, avslutter Berget.

Kontaktperson for interesserte lag og foreninger er Kariann Sjølingstad. Hun kan kontaktes på epost: leder@gladur.org
Sist oppdatert 06.11.2017 klokken 21:41 av Nicolai Prebensen

Hardt arbeid: - Å arrangere Hølledagene krever mye arbeid, men er samtidig veldig moro, sier Marianne Berget (bak på bildet). Her sammen med Anne Rita Berg før fjorårets arrangement. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no