Innsendt
Songdalen skolekorps kåret til regionmester i sitt første forsøk. (Foto: Privat)

Songdalen skolekorps vant regionmesterskap

  Jon Aamodt
  30. okt. 2017
  12:38
Søndag 29. oktober dro Songdalen skolekorps av sted til Arendal Kulturhus for å være med i sitt første Regionmesterskap. Nervøse og spente var vi, for denne dagen har vi forberedt oss til lenge. Dirigent Tanya Birkeland hadde funnet frem tre sanger som egnet seg godt til konkurranse.

Generalprøven hadde vi på lørdagen under årets Høstmarked i Nodelandshallen. Besetningen i korpset vårt er ung. Vi har hatt en stor vekst i antall musikanter på få år, så vi hadde stor fokus på at vi skal delta, ha det gøy og lære av dette. Vi lagde oss en 5-årsplan for noen år siden. Her hadde vi som mål å delta i konkurranse innen fem år.  Ikke bare deltok vi i mesterskapet, vi vant vår klasse!
 
Songdalen skolekorps gjorde det godt i alle de kategoriene som dommerne bedømte ut i fra, høy vanskelighetsgrad, god besetning, godt samspill og god klang. Tanya Birkeland som er korpsets dirigent ledet korpset gjennom tre flott utførte sanger med en fullsatt sal . Som korpsmamma var det mye stolthet og tårer i øyekroken å finne.
 
Spenningen var stor da premieutdelingen var i gang. Alle deltagende korps satt i salen og ventet på å bli ropt opp. Hans Christian Sand  og Leif Arne Lohne var våre representanter på scenen og jubelen stod i taket da vi ble annonsert som vinnere. Tre poeng foran andreplassen. Pokalen gikk fra musikant til musikant, akkurat slik som de gjør det på tv’en.
 
Vårt motto er: «Vi spiller hverandre gode». I går viste dere alle at mottoet funker, for ett samspill! Både på og utenfor scenen.
 
Takk for en fantastisk dag, hilsen stolt korpsmamma Renathe Sand

- Pokalen gikk fra musikant til musikant, akkurat slik som de gjør det på tv’en, skriver innsender Renathe Sand. (Foto: Privat)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no