Søgne-guttene ble møtt av et hardtarbeidende og sterkt forsvar i kretsmesterfinalen på Toyota-banen onsdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- Dere skal få fri julaften

  Nicolai Prebensen
  25. okt. 2017
  22:22
Søgne FK G15 - Vindbjart G15 1-4 (0-2), Toyota-banen, Tangvall.

Det gikk ikke helt etter planen om kretsmestertittelen da Søgne-guttene med seier over Vindbjart, og Imås avga poeng mot MK i de to seriefinalene onsdag kveld. Søgne-guttene tapte, og Imås vant. Dermed havnet «våre» gutter på tredjeplass i den tøffe serien.

Sterkest
Vindbjart var klart sterkere enn hjemmelaget onsdag og selv om Søgne-guttene hadde mest ball, var Vindbjart, som resultatet tilsier, adskillig mer effektive foran mål og kom i føringen allerede etter seks minutter. 11 minutter senere scoret de igjen, et resultat som stod til pause. Fire minutter inn i 2. omgangen fikk bortelaget straffe etter en takling i feltet, og kampen var i realiteten kjørt.

Med ti minutter igjen scorer Vindbjart sitt fjerde mål etter et nydelig angrep og ikke før to minutter før slutt reduserte hjemmelaget.

En skuffet gjeng gikk av banen men trener Jørn Lauvslad fikk fort talentene i bedre humør.

- Stor fremgang
- I fjor ble vi tredje sist på tabellen, i år kjempet vi om kretsmesterskapet. Det sier sitt om fremgangen, sa han.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Selv ikke «Islands-brølet» før kamp hjalp Søgne-guttene til seier mot Vindbjart onsdag kveld.m(Foto: Nicolai Prebensen).

På spørsmål fra spillerne om det var trening torsdag, svarte Lauvslad at det nå var på tide med en liten pause.

- Nei, svarte spillerne.

- Vi skal snart til igjen, og da skal vi trene enda bedre. Det eneste jeg lover er at dere skal få fri julaften, sa han til latter fra spillere og støtteapparat.

Jørn Lauvsland sier til N247 at han har lyst til å fortsette å trene guttene.

- Liten tenkepause
- Jeg må ta en liten tenkepause, men jeg har lyst til å fortsette å jobbe med denne hardtarbeidende og hyggelige gjengen. De gir alltid alt, også i kveld. I dag var det bare ikke nok, avsluttet han.

Kampen mot Vindbjart ble for tøff for Søgne FKs G15 onsdag kveld. Lite hjalp det også at Imås vant sin kamp og ble dermed kretsmestere 2017. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no