- Her bygger vi en ny butikk på 100 kvadratmeter, sier butikksjef Haakon Francke på Extra Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)

Åpner «søndagsbutikk»

  Jon Aamodt
  23. okt. 2017
  15:27
- Går alt etter planen åpner vi «søndagsbutikken» den 3. desember, sier butikksjef Haakon Francke på Extra Tangvall.

I begynnelsen av november starter ombygging hvor det innredes et eget lokale på 100 kvadratmeter inne i eksisterende butikk. 

- Vi følger trenden i markedet og ønsker å ha et komplett tilbud til våre kunder. Byggestart blir trolig 6. november og da regner vi med å åpne søndag 3. desember. Etter det holder vi åpent hele året, sier Francke.

Ombyggingen kommer til å skje samtidig som årets julehandel forberedes og butikksjefen ser for seg en hektisk periode før alt er på plass. Vareutvalget i den nye søndagsbutikken blir bestemt ut fra analyser gjort av kjeden og med erfaring fra andre søndagsåpne butikker. 

- Mye skal på plass på kort tid
- Så langt har alt gått bra i planleggingen. Også personalet har vært involvert og vi har kommet til greie løsninger. Planleggingen har allerede vart en stund, men det er mye som skal på plass på kort tid nå, sier Francke.

Butikksjefen legger til at kjeden har flinke folk med erfaring fra tilsvarende jobber. De kjenner til både søknadsprosesser, planlegging og gjennomføring og har ser ikke for seg spesielle problemer når den planlagte ombyggingsperioden tar til om kort tid. 

- Går alt etter planen åpner vi <> den 3. desember, sier butikksjef Haakon Francke på Extra Tangvall. (Foto: Jon Aamodt)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no