- Gøy å bli trent av en tidligere landslangspiller og proff, sa jentene på Toyota-banen lørdag ettermiddag. På bildet Melissa Wiik Kovacs under treningen. (Foto: Nicolai Prebensen)

Trent av landslagsspiller

  Nicolai Prebensen
  21. okt. 2017
  18:15
30 jenter i alderen 11 - 16 år i Søgne FK fikk lørdag celebert besøk av den tidligere landslagsspilleren Melissa Wiik Kovacs som i løpet av tre-fire timer både holdt foredrag og hadde god treningsøkt med ungdommene. Et ruskete høstvær spilte ingen rolle for jentene.

Lise Eikås, ansvarlig for jentefotballen i klubben, sier til N247 at det ble noen hektiske timer, med noen heltente og lydhøre jenter.

- Gøy
- Dette er gøy for klubben. Heldigvis kjenner jeg Melissa og hun takket ja da jeg spurte 
henne for en tid tilbake. Jentene fikk høre om alt fra skadeforebyggende trening til offensiv og defensiv fotball, i tillegg til litt informasjon om riktig kosthold, sier Eikås (bildet).

- Vi skulle ha hatt den praktiske delen på Doorway-banen, men den lå nesten under vann så vi flyttet oss til Toyota-banen. Der oppe trente jentene som aldri før, og de og oss trenere fikk massevis av ny lærdom i løpet av disse timene, sier hun videre.

Satsing
Søgne FK satser stort på jentefotballen og Erlend Bakke fortalte under den praktiske delen at disse jentene er i fotballaktivitet hele året.

- Det er slutt på de tidene at vi tar pause på høsten. Nå trener disse jentene frem til jul, hvor vi tar en liten pause, før det igjen blir hardtrening frem mot seriestart.

Melissa begynte med fotball da hun var 14 år. Hun har vært en måljeger i Toppserien i mange år. Hun har spilt proffesjonellt i utlandet (Wolfsburg) og på landslaget til Norge (J17 til A-lag).  Melissa spiller nå i Urædd, og kjemper om opprykk og kvalik til toppserien. Hun er også trener for damelaget til Sandefjord FK, skriver Søgne FK på sine hjemmesider.
Sist oppdatert 21.10.2017 klokken 18:47 av Nicolai Prebensen

Høy aktivitet på treningsfeltet, selv om været ikke var det aller beste. (Foto: Nicolai Prebensen)

Melissa Wiik Kovacs holdt ungdommen i tømmene gjennom hele treningsøkta på Toyota-banen lørdag ettermiddag. Kovacs midt på bildet. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no