I første omgang av årets nest siste seriekamp for Søgne-herrene stoppet gjestene alle forsøk på mål til vertene. I andre omgang snudde kampbildet trill rundt. (Foto: Nicolai Prebensen)

«Kriminelt» dårlig i første, herlig i andre

  Nicolai Prebensen
  16. okt. 2017
  21:54
Søgne - Hægebostad 3-2 (0-2), herrenes 4. divisjon, Toyota-banen, Tangvall.

Årets dårligste 1. omgang for Søgne-herrene mandag kveld. Etter å ha fått to scoringer i mot, den første etter tre minutters spill, virket det som om vertene allerede hadde avsluttet serien, selv med en kamp igjen å spille i neste uke.

Mot slutten av omgangen kom Lasse Fardal inn uten at det løftet spillet i særlig grad. Fra første minutt i andre omgang tok han derimot grep, og sammen med veteranene Morten Dalene som hadde byttet forsvarsspill med angrepsspill, og Ditlef Ueland som dominerte flere steder på banen, snudde de kampen fullstendig fra start i 2. omgang. 

Dalene scoret to, og Ditlef Ueland ett. Dalene var involvert i alle tre og ble kåret til banens beste. Ueland hakk i hel.

- Ville vinne
- Vi ville vinne denne kampen, og slik ble det. Morten gjorde en stor jobb foran i dag. Han blir sikkert blid hvis jeg sier det, sa kaptein Uleand til N247 etter kampen.

Selv hjelpetreneren til Hægebostad måtte innrømme at etter den 2. omgangen var hjemmeseieren vel fortjent.

Dermed blir Søgne-herrene liggende omtrent midt på nedre del av tabellen med en bortekamp igjen å spille. Den kampen spilles i Randesund den 23. oktober klokken 18.30 på Sukkevann kunstgress.

Sist oppdatert 16.10.2017 klokken 22:52 av Nicolai Prebensen

Hægebostad stoppet alt og alle i første omgang. I andre snudde spillet totalt. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no