Oda Sangvik Abrahamsen gjennom en sterk forsvarsmur til bortelanget lørdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)

- P...e surt å tape kampen på den måten

  Nicolai Prebensen
  14. okt. 2017
  19:14
Søgne HK - AK 28, 24-28 (14-14), damenes 4. divisjon, Tinntjønnhallen.

- Nå lå vi likt med AK 28 gjennom hele kampen og kunne likegodt ha tatt den hjem. Når det rakner med tre stolpeskudd og flere bommer de siste syv minuttene, må det bare gå sånn, selv om det er p.... surt, sa dametrener Egon Lerøy til N247 ved kampslutt lørdag kveld.

Skygger
Lerøy har rett. Lagene fulgte hverandre som skygger gjennom hele kampen og avstanden mellom dem var aldri større enn to mål til ett av lagene. Først i det 53. spilleminutt økte bortelaget til tre mål og kampen var i realiteten over. Hjemmelaget skjøt tre stolpeskudd og to langt utenfor målet i de påfølgende minutter og med to minutter igjen lå Søgne-damene tre mål bak.

- Dette var en kamp preget av upresishet, og manglende skuddvilje. Når kun tre fire av spillerne våger å skyte fra distanse og flere spillere ikke er på i det hele tatt, vinner vi ikke kampene våre, fortsatte Lerøy.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Dametrener Egon Lerøy i en time out under 4. divisjonskampen i Tinntjønnhallen lørdag kveld. (Foto: Nicolai Prbensen).

- Skuddtrening
- Nå blir det skuddtrening, terping på presise pasninger og litt snakk om det å være med, de neste treningene, avslutter han.

Helene Bakken scoret åtte mål og var mestscorende på hjemmelaget. Oda Sangvik scoret fem.

Søgne HKs damelag ligger så midt på tabellen det går an å ligge. Laget har fire poeng på fire kamper og har fire poeng opp til toppen som trones av Grindheim. AK 28 innehar andreplassen etter seieren mot Søgne lørdag kveld.

Søgne-damene ble møtt av et sterkt forsvar i Tinntjønnhallen lørdag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no