Skjermdump av hjemmeside til Nye Kristiansand. (Foto: Trond Even Tønnesen/Nye Kristiansand)

Nye Kristiansand på nett

  Jon Aamodt
  13. okt. 2017
  14:03
Den nye kommunen som skal erstatte Kristiansand, Søgne og Songdalen fra 1.1.2020 har nå opprettet sin egen nettside. Du finner siden her: 


- Dette er nå den siden hvor innbyggerne og ansatte i de tre kommunene til enhver tid skal finne oppdatert informasjon. Alt som vedrører fellesnemnda og informasjon til egne ansatte vil man finne på denne siden, sier konstituert prosjektleder for Nye Kristiansand Eva Berglund Åsland til N247.

Berglund sier også at det etter hvert er tanken å lage et informasjonsblad til alle innbyggerne og at dette da også vil være tilgjengelig via den nye hjemmesiden.

- All informasjon om Nye Kristiansand skal rutes via denne siden, sier prosjektlederen.

Offisielle dokumenter
Journal, møteinnkallinger og referater er blant de mange ting som nå kan finnes via den nye hjemmesiden. I tillegg inneholder også siden kontaktinformasjon for innbyggerne og for ansatte i de tre kommunene, både til prosjektorganisasjonen og til tillitsvalgte. 

Sist oppdatert 13.10.2017 klokken 14:08 av Jon Aamodt

Preben Rosseland Nilsen, Ingrid Skram, Eva Berglund Åsland og Anne Aunevik er glade for at prosjektets hjemmeside er klar for lansering. (Foto: Nye Kristiansand)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no